World of Beauty & Spa – Jaro 2018
Novinky

World of Beauty & Spa – Jaro 2018

Jaro již tradičně patří veletrhům a my jsme opět využili příležitosti se s vámi setkat a představit vám naše novinky. Stavte se za námi 16.-17. března v PVA EXPO Praha v Letňanech na veletrhu World of Beauty & Spa, kde vám již tradičně představíme naše produkty, které si budete moci vyzkoušet a odnést za akční ceny. Nebudou chybět ani připravované produkty z kosmetické řady.

Na co se od nás na 25. kosmetickém veletrhu můžete těšit? Od podzimu se naše „astaxanthinová rodinka“ značně rozrostla. Po bok Vyživujícího nočního krému, Omlazujícího olejového séra a Regenerační masky s antioxidanty se zařadil Beauty Booster, intenzivní koncentrované sérum s vysokým obsahem astaxanthinu, squalanu, vitaminu E a LinefilluTM – vysoce účinných látek pro omlazení pleti již za 28 dní. Připravujeme však další novinky, které rozšíří naši řadu péče o pleť, aby bylo ošetření s astaxanthinem kompletní. Některé z novinek vám představíme právě v rámci veletrhu, kde si budete moci veškeré produkty otestovat a zakoupit. Pozor! Máme pro vás připravenou celou řadu veletržních slev a akcí!

Na stánku samozřejmě nebudou chybět ani aktuálně dostupné kapsle, nová doplňková krmiva pro psy nebo vámi velice oblíbená suchá řasa s 3% nebo 5% obsahem astaxanthinu. Těšit se můžete také na ochutnávku našich energetických a proteinových tyčinek Asta Energy s ananasem a kešu a Asta Protein s arašídy a 26% bílkovin.

Na jarním veletrhu však již tradičně můžete kromě návštěvy našeho stánku načerpat inspiraci a seznámit se s novými trendy v účesech, líčení i módě na nadcházející sezónu. Více než 300 vystavovatelů vám představí své novinky a nebudou chybět ani již tradiční přehlídky, soutěže a bohatý doprovodný program.

Tak co, vydáte se s námi na dva dny do víru světa krásy? :)

Těšíme se na vás!

Bonaloka - World of Beauty & Spa

Mohlo by vás zajímat

Zkouška