Velká vánoční soutěž o ceny v hodnotě 18 800 Kč!
Novinky

Velká vánoční soutěž o ceny v hodnotě 18 800 Kč!

Bonaloka - Vánoční soutěžVánoce se blíží, a tak je právě teď nejlepší příležitost si zasoutěžit o hodnotné výhry. Zapojte se i Vy!

Vánoce jsou svátky, kdy všude kolem nás panuje kouzelná atmosféra, kterou může narušit jen shon a stres nad přípravami těchto svátků klidu. Nebylo by fajn mít alespoň o jednu starost méně? My jsme se rozhodli to zajistit!

Letos bude Ježíšek opravdu štědrý, a proto letos soutěžíme o výhry v celkové hodnotě 18 800 Kč! Soutěž probíhá opět na Instagramu, proto pokud nás ještě nesledujete, rychle to napravte. ;)

do 15.12.2018 totiž máte možnost získat hned 2 balíčky nejprodávanějších produktů Bonaloka Bestsellers.

Tři vítězové tak získají 2x napěchovaný balíček toho nejlepšího pro zdraví a krásu ve vánočním kabátku, ideální jako dárek, bez dalších starostí. Pak už záleží jen na vás, zda darujete pouze jeden balíček a druhý bude čekat pod vánočním stromkem na vás, nebo uděláte dvojnásobnou radost.

A na co se můžete v každém dárku těšit? Nesmí chybět Algastin – sušená řasa s 5% obsahem astaxanthinu, Vyživující noční krém, Miracle Pot, Beauty Booster, kapsle AstaVeg a Astafem či Astamen podle vašeho výběru.

A jak se zúčastnit? Stačí sledovat náš Instagram, kde se pod soutěžním příspěvkem dozvíte vše potřebné.

Hodně štěstí!

Mohlo by vás zajímat

Zkouška