5 důvodů, proč používat sérum na pleť
Novinky

5 důvodů, proč používat sérum na pleť

Kapesní balení, které v sobě ukrývá nevídanou sílu. Taková jsou pleťová séra, která bychom mohli zařadit do pomyslné nadstandardní péče, jakou můžete své pokožce dopřát. To, jak se o ni staráte dnes, se totiž nejvíce projeví za dalších řekněme 10 let.

Proč naše pokožka potřebuje pleťová séra?

1. Jsou vysoce koncentrovaná

Pleťová séra mají vysokou koncentraci aktivních látek, jako jsou antioxidanty, vitaminy a kyseliny. V takové míře byste je v běžném denním či nočním krému hledali jen stěží. Uvádí se, že séra jsou v tomto ohledu až 7x silnější než zmiňované krémy. 

2. Dají se kombinovat a vrstvit

Jednotlivá séra je možné libovolně vrstvit a kombinovat podle skutečných potřeb vaší pleti. Směrodatný není jen věk, ale především skutečný stav a genetické dispozice vaší pokožky. 

3. Pronikají hluboko do pokožky

Jsou tvořena daleko menšími molekulami, které pronikají hlouběji do pokožky. Jejich efekt je proto znatelný již po pár dnech pravidelného používání. 

S přibývajícím věkem logicky roste i množství vrásek. Tato rovnice je sice pochopitelná, ale nikdo ji nemá rád. Naštěstí jsou způsoby, jak stárnutí zpomalit. Například Omlazující olejové sérum s obsahem astaxanthinu redukuje vrásky a jemné linky o 51 % již za 28 dnů. 

4. Dokážou měnit stav pleti

Séra dokážou díky svým vlastnostem aktivně měnit stav pokožky. Podle konkrétního produktu, který zvolíte, ji hydratují, zpevňují, omlazují, zklidňují, detoxikují nebo sjednocují její barevný tón. 

5. Pleťové sérum vás nezruinuje, spotřebovává se totiž doslova po kapkách

Síla séra nespočívá v tom, kolik si ho na pleť nanesete. Klíčem k úspěchu je pravidelné používání. Nezalekněte se proto vyšší ceny. Na rozdíl od krému ho nepoužíváte plošně a vždy vám stačí skutečně jen pár kapek. 

Jak správně používat sérum na pleť, aby se jeho účinek skutečně projevil?

I když to může v tuto chvíli vypadat tak, že je sérum zázračným produktem a bez všech dalších se obejdete, není tomu tak. Níže jsme pro vás sepsali návod, jak sérum správně používat a podpořit ho v jeho nelehkém úkolu: 

  1. pokožku si důkladně odličte avyčistěte vhodnými přípravky,
  2. naneste tonikum, které připraví pokožku na nanesení séra,
  3. naneste pár kapek séra a jemným poklepáváním zapracujte do pokožky,
  4. pečující rutinu zakončete vmasírováním hydratačního krému

Spojte příjemné s užitečným a začněte své hydratační sérum nanášet pomocí Face Rolleru

Wow efektu dosáhnete tím, že k zapracovaní séra použijete Face Roller. Ten je doporučováno používat až 2x denně, tedy při ranní i večerní rutině. Jak správně masírovat pokožku s využitím Face Rolleru najdete v tomto videu

3x ANO pro Face Roller

  • Okamžitě vás zbaví otoků.
  • Díky masáži a lepší cirkulaci krve napomáhá lepšímu vstřebávání kosmetických produktů.
  • Je vhodný pro všechny typy pleti. 

Tip: Před použitím dejte svůj Face Roller zchladit na pár minut do ledničky. Uvidíte, že vaše obličejová masáž dostane rázem úplně nový rozměr. 

Vyzkoušejte vysoce hydratační sérum s astaxanthinem

Pleť dokonale hydratuje, vyživí, dramaticky zlepší její elasticitu a vzhled jemných vrásek. Složení Intensive Hydrating Elixir je 100% přírodní. Obsahuje unikátní astaxanthin, který je jedním z nejsilnějších antioxidantů světa.

Mohlo by vás zajímat

Zkouška