Slim Complex – nový pomocník pro boj s nadbytečnými kilogramy
Novinky

Slim Complex – nový pomocník pro boj s nadbytečnými kilogramy

„Pilulky na hubnutí“ představují jeden ze svatých grálů moderní společnosti. Hodily by se zejména nyní, kdy je téměř vše zakázáno, a i díky tomu se potýkáme s přebytečnými kilogramy ještě více než dříve. Zatím je však bohužel nikdo nevymyslel. To však neznamená, že nám nedokáže pomoci příroda.

Nový doplněk stravy Slim Complex je špičkový produkt sestavený na míru PharmDr. Richardem Pflegerem z čistě přírodních a účinných výtažků a je vhodný i pro vegetariány a vegany.

Slim Complex

Posuďte sami:

Slim Complex - GlukomannanGlukomannan je účinná látka získávaná z rostliny Amorphophallus konjac, známé zkráceně jako konjak. Konjak se pěstuje zejména v Japonsku, kde se jeho hlízy využívají právě pro obsah vlákniny glukomannan. Díky svým vlastnostem dokáže glukomannan významně snížit pocit hladu a vyvolat pocit sytosti, čímž přispívá k redukci hmotnosti. Současně navíc napomáhá pomalejšímu trávení potravy, a tím snižuje množství vstřebaných sacharidů. Má schopnost na sebe vázat tuky a oleje a přirozenou cestou je vynášet z organismu. Vedle doplňků stravy je známé využití v podobě konjakových nudlí, které jsou rovněž často součástí redukčních jídelníčků. Právě glukomannan má jako jediný evropskou legislativou uznané zdravotní tvrzení v oblasti hubnutí. Navíc při konzumaci 4 g denně přispívá k udržení normálních hladin cholesterolu v krvi.

Slim Complex - OleuropeinOleuropein je přírodní extrakt získávaný z listů olivovníku. Obsahuje mnoho bioaktivních látek, zejména polyfenolů, což jsou antioxidanty, které dle vědců dokáží chránit před řadou onemocnění. Právě olivovník se zdá být jednou z hlavních ingrediencí „tajného receptu dlouhověkosti“ národů žijících ve Středomoří. Jedná se o oblast s nižším výskytem kardiovaskulárních onemocnění, obezity, cukrovky či Alzheimerovy choroby. Listy olivovníku jsou pro své blahodárné účinky využívány v tradiční medicíně po tisíciletí. Dle výzkumů mají pozitivní vliv na metabolismus a kardiovaskulární systém, mají antioxidační a protizánětlivé účinky, dokáží snížit krevní tlak, zlepšit hladinu cukru v krvi a snížit hladinu cholesterolu.

Slim Complex - FucoxanthinFucoxanthin je karotenoid, pigment obsažený v mořských řasách. Přestože samotný fucoxanthin není příliš dlouho znám jako samostatná účinná látka, hnědé mořské řasy, které jej obsahují, jsou užívány po tisíciletí a má se za to, že je právě fucoxanthin je zodpovědný za většinu přínosů pro zdraví spojených s mořskými řasami a japonskou stravou. Mořské řasy jsou totiž již tradičně využívány na četné zdravotní potíže v mnoha zemích. V současnosti je fucoxanthin propagován a testován především se zaměřením na tukovou tkáň zejména v asijských zemích. Dle současných výzkumů se totiž fucoxanthin jeví jako slibná látka mimo jiné pro snížení tuků a úbytek hmotnosti. Tyto výzkumy naznačují, že při dlouhodobějším užívání dokáže vyvolat ztrátu tuku a zvýšit rychlost metabolismu.

Slim Complex - AstaxanthinA nakonec samozřejmě astaxanthin. Má se za to, že kromě všech svých benefitů pro zdraví, zkoumaných stovkami vědeckých studií, synergicky působí s ostatními aktivními látkami a násobí tak jejich účinnost. V souvislosti se studiemi zabývajícími se vlivem astaxanthinu na sportovní výkon bylo navíc zjištěno, že astaxanthin může ve spojení s pohybovou aktivitou či fyzickou zátěží vytrvalostního charakteru zvýšit podíl energie získané z tuků a prodloužit dobu výdrže.

Slim Complex je prodáván v praktickém doypacku jako měsíční kúra o obsahu 180 kapslí. Užívají se 3x dvě kapsle denně před jídlem. Optimální je užívat Slim Complex alespoň tři měsíce.

Závěrem je třeba říci, že žádné doplňky stravy samy o sobě tělesný tuk nerozpustí. Pokud se ale přidá nízkoenergetická dieta a nějaký ten pohyb, Slim Complex Vám pomůže výsledky Vaší snahy urychlit a díky nastartování metabolismu i snadněji udržet. Držíme Vám palce!

Bonaloka - Alife - Slim Complex

Slim Complex - 180 Kapslí - 699 Kč

Vyzkoušejte revoluční doplněk stravy na hubnutí! 

Nová vylepšená receptura. Ideální pro ženy i pro muže.

100% přírodní složení, vhodné pro vegany i vegetariány.

Měsíční kúra.

Doprava ZDARMA.

KOUPIT

Mohlo by vás zajímat

Zkouška