TIP: Neodolatelně jednoduché zdravé lívanečky

12.5.2017

K víkendu patří pořádná snídaně. Jsou to dny, kdy si chceme dopřát něco extra, na co nám v hektických všedních dnech nezbývá čas. I lahodná snídaně ale může být zdravá, plná živin, vitamínů a antioxidantů. Dopřejte si banánové lívanečky, stačí minimum ingrediencí a 15 minut!

Bonaloka - banánové lívanečky s astaxanthinem

Pro 1 osobu:

  • 1 banán
  • 2 vejce
  • Denní dávka ALGASTINU
  • 2 lžíce mandlového másla (pokud nemáte oříšková másla rádi, použijte měkký tvaroh)
  • Ovoce, ořechy, med nebo javorový sirup podle chuti

Nejprve si připravte jednoduché těsto na lívance: Ve větší míse rozmačkejte banán, poté vešlehejte vejce, postačí vidlička. Těsto na lívanečky by mělo být dobře promíchané a nadýchané.
V menší misce smíchejte mandlové máslo či tvaroh s ALGASTINEM.
Lívanečky smažte po obou stranách dozlatova na pánvi potřené olivovým olejem nebo jiným vhodným tukem. Poté je skládejte na sebe na talíř a potírejte mandlovým máslem či tvarohem obohaceným o astaxanthin. Na závěr posypte ovocem a ořechy dle vlastní chuti. Dle potřeby doslaďte medem či javorovým sirupem a servírujte.
Víkendová snídaně, jak má být!

TIP: Další chuťový rozměr dodáte lívanečkům přimícháním ¼ lžičky skořice do těsta.

Další recepty s astaxanthinem:

Astaxanthin - král antioxidantů

Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.