
Recepty a tipy
Fazolové brownies bohaté na antioxidanty
Oslaďte si svůj život bez výčitek. Poradíme vám, jak na to. Garantujeme vám, že chuť fazolí v dezertu nepoznáte, ale vaše tělo zaručeně pozná obsah všech antioxidantů.
Na zhruba 4 porce budete potřebovat
- 200 g červených fazolí z plechovky
 - 1 lžíci kakaa       

 - 2 vejce
 - 50 ml mléka
 - 30 g másla
 - 60 g třtinového cukru
 - 1 sáček kypřícího prášku
 - 1 lžičku jedlé sody
 - 250 g polotučného tvarohu
 
Postup
Fazole si ze všeho nejprve důkladně propláchněte a pomocí tyčového mixéru je dohladka rozmixujte. Postupně k nim zašlehávejte obě vejce, mléko, rozpuštěné máslo a všechny sypké suroviny.Připravte si formu s pečícím papírem a vylijte na ni připravenou směs. Pečte zhruba 25 minut na 180 °C.Tvaroh smíchejte s kakaem a denní dávkou astaxanthinu. Hotové brownies potřete vzniklou polevou. Na ozdobu můžete použít vaše oblíbené ovoce. Tak co tomu říkáte? My jsme se do této kombinace chutí naprosto zamilovali.