Ohlédnutí za veletrhem Interbeauty Prague
Novinky

Ohlédnutí za veletrhem Interbeauty Prague

Předminulý týden jste nás mohli potkat na Výstavišti Praha – Holešovice, kde se konal veletrh kosmetiky, kadeřnictví a nehtového designu Interbeauty Prague. V rámci prezentace na tomto veletrhu jsme vám na našem stánku představili nejen ALGASTIN, ale také naši lahodnou novinku!

Čokoláda s ALGASTINEM, tedy obohacená o astaxanthin, byla velkým lákadlem pro mnoho z vás. A my se vůbec nedivíme! Ochutnávky probíhaly jako na běžícím páse a vy jste nám potvrdili, že vytvořit unikátní čokoládu z vysoce kvalitních surovin s dávkou ALGASTINU byl krok správným směrem. Na tom, že je čokoláda výjimečně lahodná, se shodli dokonce i ti, kteří hořkou čokoládu v lásce nemají. Čokoláda s obsahem astaxanthinu je k zakoupení na našem e-shopu nejen v hořké variantě, ale také v kombinaci s mléčnou a bílou čokoládou. Nepřehlédněte ani výhodný balíček ALGASTINU s hořkou čokoládou. Pokud jste nestihli čokoládu na veletrhu ochutnat, nezoufejte. K objednávce ALGASTINU® získáte do konce května vzorek naší prémiové hořké čokolády zdarma!

Touto cestou chceme poděkovat všem, kteří se za námi na veletrhu stavili a věnovali našim produktům svou pozornost a čas. Samotný projekt kultivace řasy je zcela ojedinělý a jsme rádi, že máme možnost nabídnout astaxanthin a produkty s jeho obsahem českému trhu, navíc v té nejvyšší kvalitě.

Již brzy vám představíme další novinku, která se objeví v naší nabídce na e-shopu. Máte se na co těšit! A my se budeme těšit na další setkání s vámi.

Bonaloka - Interbeauty - Astaxanthin

Mohlo by vás zajímat

Zkouška