NOVINKA – Doplňky stravy pro celkovou vitalitu mužů a žen
Novinky

NOVINKA – Doplňky stravy pro celkovou vitalitu mužů a žen

Bonaloka - ASTAFEM - doplněk stravy pro ženy

Ve spolupráci s předním českým lékárníkem PharmDr. Richardem Pflegerem jsme vyvinuli ojedinělou novinku – komplexní doplňky stravy plné vitamínů a dalších účinných látek pro celkovou vitalitu mužů a žen! Představujeme vám kapsle ASTAMEN a ASTAFEM s obsahem astaxanthinu 4 mg v každé kapsli vhodné pro všechny věkové skupiny. Více o produktech v tomto článku, čtěte dál!

ASTAFEM

Každá kapsle obsahuje 4 mg astaxanthinu a celou škálu dalších účinných látek a vitamínů, které napomáhají správnému fungování ženského organismu. Vitamín C obsažený v kapslích přispívá k normální tvorbě kolagenu pro normální funkci krevních cév, kostí, chrupavek, dásní, pokožky a zubů a k normální funkci nervového a imunitního systému. Biotin je známý pro svou prospěšnost k normálním psychologickým funkcím a k udržování normálních vlasů, sliznic a pokožky. Vitamín B6 pak přispívá k regulaci hormonální aktivity a vitamín B5 přispívá k normálnímu energetickému metabolismu. Důležitou složkou je pak také zinek, který napomáhá normální syntéze DNA, normální plodnosti a reprodukci. Veškeré účinné látky a jejich vliv na organismus najedete v detailu produktu na našem e-shopu.

Bonaloka - ASTAFEM - doplněk stravy pro ženy

ASTAMEN

Také kapsle vyvinuté speciálně pro muže obsahují v každé kapsli 4 mg astaxanthinu a další účinné, organismu prospěšné, látky, které napomáhají správnému fungování mužského organismu, jako jsou zinek, vitamín D nebo vitamín C. Vitamín C mimo jiné přispívá ke snížení únavy a vyčerpání, k ochraně buněk před oxidačním stresem a podporuje správnou funkci imunitního systému. Vitamín D zejména přispívá k udržení normální svalové funkce a udržení normální hladiny vápníku v krvi. Zinek pak přispívá k normální syntéze bílkovin, k udržení normální hladiny testosteronu v krvi, k normální syntéze DNA a k normální plodnosti a reprodukci. Veškeré látky a jejich účinky jsou vypsány podrobně v detailu produktu na našem e-shopu.

Mohlo by vás zajímat

Zkouška