Kisspatrolky rozdávají tyčinky Asta Energy a Asta Protein!
Novinky

Kisspatrolky rozdávají tyčinky Asta Energy a Asta Protein!

Až do pátku můžete v pražských ulicích narazit na Kisspatrolky, které rozdávají naše lahodné tyčinky Asta Energy a Asta Protein s obsahem astaxanthinu! Poslouchejte po ránu pozorně Radio Kiss, zjistěte, kde se Kisspatrolky aktuálně nacházejí, a zastavte se pro tyčinku zdarma!

Už jste vyzkoušeli naše lahodné tyčinky s obsahem astaxanthinu? Pokud ne, tak nepropásněte možnost je ochutnat! Kisspatrolky každý všední den ráno zastaví na některém z rušných míst v Praze a rozdávají energii do nového dne. :-) Tento týden od nich nedostanete pouze ranní kávu a noviny, ale také jednu z našich tyčinek. Stačí jen Kisspatrolky vystopovat podle jejich ranního hlášení.

Tyčinka Asta Energy je plná ananasu a kešu a obsahuje 4 mg astaxanthinu, Asta Protein je proteinová arašídová tyčinka s 12 mg astaxanthinu a 26 % bílkovin. Obě tyčinky nejen skvěle chutnají, ale také zasytí a dodají energii.

Pokud Kisspatrolky nezastihnete, nezoufejte! Ochutnávku tyčinek připravujeme také na nadcházející veletrh World of Beauty & Spa, který proběhne již příští týden (8.-9.9.2017) v PVA EXPO Praha v Letňanech!

Mohlo by vás zajímat

Zkouška