AstaSlim

AstaSlim - doplněk stravy s astaxanthinem, glukomannanem a oleuropeinem Více o produktu
477 Kč

Veganské kapsle s astaxanthinem pro podporu snížení hmotnosti. Kombinace účinných látek astaxanthinu, glukomannanu a oleuropeinu.

60 kapslí

Glukomannan v rámci nízkoenergetické diety přispívá ke snížení hmotnosti. Příznivého účinku se dosáhne při příjmu 3 g glukomannanu denně, tj. 3 dávky denně po 1 g. Užívá se před jídlem s 1-2 sklenicemi vody v rámci nízkoenergetické diety. Glukomannanje jediná látka, která má expertní komisí EU uznáné pozitivní působení na hubnutí. Zdrojem glukomannanu je rostlina Amorphophallus konjac, lidově zvaná "ďáblův jazyk", nebo zkráceně "konjak". Tato rostlina se pěstuje zejména ve východní Asii.

Oleuropein se extrahuje z olivových listů a plodů olivovníku. Má protizánětlivé a antioxidační účinky.

Složení: glukomannan (Amorphophallus konjac), extrakt z listů olivovníku evropského (Olea europaea L.), suchá řasa Haematococcus pluvialis (obsah astaxanthinu 5 %)
1 kapsle – Vcaps obsahuje: glukomannan (Amorphophallus konjac) 560 mg*, extrakt z listů olivovníku evropského standardizovaný - oleuropein >30% (Olea europaea L.) 60 mg*, suchá řasa Haematococcus pluvialis (obsah astaxanthinu 5 %) 13,3 mg*. Pomocné látky: HPMC tobolky, stearan hořečnatý (E470b) – protispékavá látka.
*RHP není stanovena
Dávkování: 3x denně 2 kapsle před jídlem zapít dostatečným množstvím vody. Nepřekračujte doporučené denní dávkování.

Upozornění:
Ukládejte mimo dosah dětí! Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Přípravek není určen pro děti, těhotné a kojící ženy.
Minimální trvanlivost do konce data uvedeného na obalu. Výrobek neslouží jako náhrada pestré stravy. Dbejte na vyváženou stravu a zdravý životní styl. Uchovávejte v suchu, na tmavém místě při teplotě do 25 °C.
Vyrobeno z rostlinných zdrojů.

Vhodné pro vegetariány a vegany.

Výrobce: Vyrobeno v ČR

Distributor:
Bonaloka s.r.o.
Antala Staška 510/38
Praha 4, 140 00
www.bonaloka.cz
Hmotnost: 60 kapslí, 46,2 g
AstaSlim je originální receptura
PharmDr. R. Pflegera.

Datum expirace: 07/2020

Šarže: L200718

Mohlo by vás zajímat